• Alefi deodorant Bleščeč dotik
ADBD
Naravna kozmetika
Nega telesa
Deodoranti

Deodorant Bleščeč dotik

Za vse tipe kože
30 ml

Deodorant Bleščeč dotik pomaga pri močnejšemu potenju z neprijetnim vonjem in je obogaten z vonjem evkaliptusa. Primeren je za vse tipe kože in osebe z neprijetnim vonjem.

16,00 €

Podrobneje o izdelku

Ne smemo pozabiti, da je koža naš največji organ in da si koža na telesu zasluži našo pozornost prav tako kot koža na obrazu. Struktura kože se po telesu razlikuje, zato je tudi nega kože na predelih pazduh drugačna.

 

Deodorant Bleščeč dotik je obogaten s kakavovim maslom, natrijevim bikarbonatom (sodo bikarbono), kokosovim oljem, karitejevim maslom, jojoba voskom, svetlinovim oljem, eteričnim oljem evkalipt radiate. Primeren je za vse tipe kože in osebe, ki jih ob močnejšem potenju spremlja neprijeten vonj.

 

Sestavine

Natrijev bikarbonat (soda bikarbona), kakavovo maslo, kokosovo olje, karitejevo maslo, jojoba vosek, svetlinovo olje, eterično olje evkalipt radiate*.
*Citronellol, Geraniol, Citral (Geranial+Neral).

INCI: Sodium bicarbonate, Theobroma Cacao Seed (Cacao) Butter, Cocos nucifera (Coconut) oil, Butyrospermum Parkii (Shea butter), Prunus Amygdalus Dulcis Oil & Hydroenated Vegetable Oil, Oenothera Biennis (Evening Primrose) oil, Eucalyptus Radiata Leaf/Stem oil (organic eucalyptus radiata essential oil)*.
*Citronellol, Geraniol, Citral (Geranial+Neral).

 

Nasvet

Ob vsaki spremembi kozmetičnega izdelka, koža potrebuje čas, da pokaže rezultat (včasih tudi več kot en mesec). Če vas koža ob nanosu novega kozmetičnega izdelka ne peče ali srbi, ji z vztrajno nego dajte priložnost, da vam pokaže spremembe.