• Alefi Intimno olje Strast iz stekleničke
AKTOSS
Naravna kozmetika
Nega telesa
Olja

Intimno olje Strast iz stekleničke

Za vse tipe kože
15 ml

Olje za intimno nego Strast iz stekleničke vsebuje eterično olje s protivnetnim učinkom. Primerno je za vse tipe kože.

35,00 €

Podrobneje o izdelku

Ne smemo pozabiti, da je koža naš največji organ in da si koža na telesu zasluži našo pozornost prav tako kot koža na obrazu. Struktura kože se po telesu razlikuje, zato je tudi nega kože na različnih predelih različna.

 

Intimno olje Strast iz stekleničke je obogateno z mareličnim oljem, korenčkovim oljem, oljem pšeničnih kalčkov, eteričnim oljem geranije.

 

Sestavine

Marelično olje, korenčkovo olje, olje pšeničnih kalčkov, eterično olje geranije*.
*Citronellol, Geraniol, Citral (Geranial+Neral).

INCI: Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Daucus Carota Sativa Root extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Pelargonium Graveolens oil*.
*Citronellol, Geraniol, Citral (Geranial+Neral).

 

Nasvet

Ob vsaki spremembi kozmetičnega izdelka, koža potrebuje čas, da pokaže rezultat (včasih tudi več kot en mesec). Če vas koža ob nanosu novega kozmetičnega izdelka ne peče ali srbi, ji z vztrajno nego dajte priložnost, da vam pokaže spremembe.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kakšne sestavine vsebujejo kozmetični izdelki?

Z izbranimi surovinami in strokovnim znanjem prisegamo na varnost in kakovost naših kozmetičnih izdelkov Alefi.

Skozi celoten proces izdelave ohranjamo bogato sestavo vstopnih surovin, kakovostnih nerafiniranih, hladno stiskanih rastlinskih olj in masla, visoko kakovostne hidrolate in eterična olja največje destilarne v Evropi. Vse sestavine imajo certifikate ustreznosti.

Kako so izdelani kozmetični izdelki?

Vsi kozmetični izdelki Alefi so ročno izdelani v Sloveniji, z veliko mero skrbnosti in ljubezni. Temeljijo na zdravilnih učinkih narave, ki se odražajo v lepi in zdravi koži. Od tod tudi naše geslo: “Lepota prihaja iz nas in narave, ki nas obdaja.”

Ročno mešanje in energijska podpora pri izdelavi kozmetičnih izdelkov Alefi predstavljajo njihovo dodano vrednost. Z ročnim mešanjem krem tako na primer dosežemo mehkejšo in nežnejšo strukturo.

Serije so izdelane v manjši količini, zato je včasih potrebno malo počakati na zalogo nove serije.

Zakaj vaši izdelki ne dišijo bolj sladko?

Naš cilj ni, da naši izdelki dišijo temveč, da kožo negujejo, obnavljajo, nahranijo ter je ne dražijo. Zavedamo se, da večja vsebnost eteričnih olj, lahko povzroči tveganje alergijskih reakcij. S tem namenom dodajamo zelo majhen delež eteričnega olja (nekateri izdelki so celo brez), da dosežemo željeni učinek pri vsakodnevni negi.

Vse sestavine izdelkov so preverjene in transparentne. Izdelki ne vsebujejo silikonov, parabenov, umetnih dišav in barvil ter niso testirani na živalih. Iz preprostega razloga, ker nam je mar za kožo vseh nas.