Alefi zgodba z Rebeko Prislan

S kakovostnimi kozmetičnimi izdelki vas vodimo do lepe in sijoče kože. Z energijskimi tretmaji ter z izdelki za dom in osebno rast pa vam pomagamo na poti iskanja vašega notranjega miru in dobrega počutja.

Prisluhnite svojemu telesu in zasijte. 

Leta 2016 se je z znanjem in dolgoletnimi izkušnjami dr. Rebeke Prislan (iz področja kemije in farmacije), začela pisati zgodba o liniji kakovostnih kozmetičnih izdelkov za nego obraza in telesa, pod blagovno znamko Alefi.

Vsi kozmetični izdelki so izdelani ročno in z veliko mero skrbnosti in ljubezni. Z izbranimi surovinami in strokovnim znanjem prisegamo na varnost in kakovost naših izdelkov. Skozi celoten proces izdelave ohranjamo bogato sestavo vstopnih surovin, saj želimo koži, kot našemu največjemu organu, podariti le najboljše.

Z uporabo steklene, povratne embalaže skrbimo za ohranjanje našega okolja in trajnostni razvoj.

 

Zgodbo blagovne znamke Alefi dopolnjujejo energijski tretmaji, kot so slikanje in diagnostika biopolja, bioenergoterapija in hipnoterapija.

Pogosto so težave s kožo odraz notranjih bojev, konfliktov, nesoglasij v nas samih. Pot do sijoče in zdrave kože ter dobrega počutja vodimo skozi spoznavanje notranjega miru. Sprostitvene tehnike tako služijo iskanju odgovorov in odlaganju bremen, vodijo skozi pot odpuščanja in sprejemanja, vse do miru, sreče in dobrega počutja.

Z nenehnim izobraževanjem in s strokovnimi nadgradnjami svoje znanje bogatimo in ga predajamo naprej. Učimo vas iskanja stika s telesom, da se v svojem telesu počutite odlično.

 

Naš cilj je pomagati vam na poti k boljšemu počutju. Pomembno je, da se v svojem telesu počutite odlično in to kažete tudi navzven - začutite žar dobrega počutja v sebi in ga ponosno pokažite svetu. Sijte navznoter in navzven. Širite svojo luč.


Izkaz doktorice znanosti, 2010
Certifikat Bioterapevtke, 2012
Diploma maserke, 2018
NPK Certifikat Refleksoterapevtke, 2019
Certifikat Hipnoterapevtke, 2020
Certifikat Bio-Well specialistke, Advanced level, 2021
Certifikat Bio-Well specialistke, Expert level, 2022