AORKA
Osebna rast
Karte

Karte Alefi

Karte

Karte Alefi z runskimi simboli vam lahko popestrijo vaš dnevni ritual in vam podajo napotke za nov dan, predlog za spremembo ali potrditev odločitve.

25,00 €

Podrobneje o izdelku

Karte Alefi za osebno rast vam s pomočjo fotografij, runskih simbolov, številk in besed pomagajo na križiščih življenja izbrati pravo pot.

Vsaka karta ima več sporočil, zato deluje večplastno. Zraven je priloženo tudi sporočilo vsake karte ter posebna podlaga za povezavo "Jaz - Karte". Ta povezava ima moč umirjanja, ki vas vodi v pravi odgovor preko izbrane karte, ki vam bo pomagala pri osebni rasti.

Nastale z namenom, da popestrijo vaš dnevni ritual in vam podarijo napotke za nov dan. V karte pogledamo tudi za odgovor, za spremembo ali potrditev odločitve.

Karte so na voljo z ali brez podlage za povezavo.

Pogosta vprašanja in odgovori

So karte primerne za vsakogar?

Seveda. Uporaba kart Alefi je primerna tako za začetnike kot za tiste, ki že imate izkušnje s podobnimi kartami.

Kako uporabljati karte Alefi?

Tistega, ki ga karte zamikajo (pokličejo), tistemu govorijo.

Vzemite si čas, se najprej povežite s podlago za karte, nato karte premešajte in izberite svojo karto.
Karto si dobro oglejte (preučite vse njene ključe) in preberite njeno sporočilo z napotki.

Ko potrebujete nov namig, izvlečite novo karto, lahko je to isti dan ali pa šele teden kasneje.

Kaj predstavljajo runski simboli na kartah?

Rune ne predstavljajo le črke v abecedi, ampak predstavljajo simbole moči. Rune veljajo za svete simbole, ki so se iz Skandinavije razširile po vsem svetu. Vsaka runa nosi močno sporočilo z globljim pomenom in pojmovanjem. 

V primeru kart Alefi se runski simboli uporabljajo kot sporočila. Karta, ki jo izvlečete, vam sporoča, kateri runski simbol naj vas vodi skozi dan. Runski simboli vam pomagajo iti še globlje vase, ko iščete odgovore na življenjska vprašanja.