Poučno
09. 05. 2022

Čas branja

8 min

Vpliv energije prostora na počutje

Za trenutek zaprite oči in pomislite. Kje se najboljše počutite? Doma ali v službi?
Se v vseh prostorih počutite enako dobro?
Ste kdaj pomislili, da lahko energija prostora vpliva na vaše počutje?
 

Zaznave so tiste, ki vam določijo mesto

Se sprašujete kako? Poglejte nase iz druge perspektive.
Ali vedno sedite na istem mestu na kavču in za kuhinjsko mizo?
Ali vsak večer zaspite na isti strani postelje?

Ste kdaj opazili, da ste po kakšnem druženju zelo utrujeni?
Namesto dobre volje nergate in ste besedno občutljivi?

Vse to je znak, da je vaše energijsko polje (biopolje) spremenjeno. Energija vam odteka in ob tem vežete nase zgodbe, ki niso vaše. Če se vrnem nazaj, sprejemete energijo prostora, ki vašemu biopolja ne ustreza.
 

Kako lahko energetsko očistite prostor?

Pomembno je, da najprej očistite svoje biopolje, ga s tem okrepite in zaprete. Naj bo vaša energija le vaša. Potrebno pa je energetsko očistiti tudi prostor, da se boste v njem počutili dobro.

Načinov je več. Od pospravljanja nakopičenih in neuporabnih predmetov, prezračevanja, do kadil, kristalov, eteričnih olj,...

Sama sem se podala na povsem drugačno in močnejšo pot čiščenja prostora, ki jo danes ponosno delim z vami.
 

To je moč orgonita

“Dr. Wilhelm Reich je v 19. stoletju postavil tezo, da na zdravje ljudi v veliki meri vpliva energija, ki jo je poimenoval orgonska energija. Po njegovem prepričanju orgonska energija napolnjuje in zaganja celotno vesolje, energetska polja organizmov, meteorološke razmere v atmosferi in galaktične premike. Izdelal je orgonski akumulator, ki naj bi služil kot zbiralnik in oddajnik energije in je temeljil na vzajemnem delovanju organskih in anorganskih snovi. Delovanje orgonskega akumulatorja in teza o njegovih zdravilnih učinkih so bili osnova za izdelavo orgonitov.

Orgoniti naj bi delovali po enakem načelu, kot orgonski akumulatorji, zato so izdelani iz organskih in anorganskih snovi. V orgonitu pa so prisotni tudi kristali, ki naj bi v okolje oddajali pozitivne vibracije in s tem pozitivno delovali na počutje.” (Vir: Wipikedija)

Orgonit Alefi po čakrah
Orgonit Alefi po čakrah


Orgonit oz. energijsko telo nase veže negativno energijo, ki jo skozi skrite elemente pretvori v čisto življenjsko energijo. Z njim se prečisti prostor, vaše telo in biopolje ter tudi telesa drugih živih bitij v prostoru.

Pri raziskovanju trga me je zmotila uporaba smol zaradi njihove kemijske strukture, ki posledično škodujejo zdravju. Zato sem sama razvila svoj orgonit Alefi, ki je zdravju prijazen. Vsebuje samo naravne, rastlinske voske in barve ter eterična olja, zaradi česar vanj ne vidimo, lahko pa občutimo njegovo mogočno moč.

Skriti elementi orgonita so različni kovinski ostružki, bakren obroč in bakrena spirala, ki skrbijo za čiščenje energij in harmonizacijo. V njem se skriva tudi sedem kristalov, ki aktivirajo delovanje energijskih centrov (čaker). Zaradi svoje stožčaste oblike sprošča energijo enakomerno, v vse smeri prostora. Podstavek iz večih src pa energijskemu telesu podari dodatno moč za aktivacijo srčne čakre.
 

Podarite si dobro počutje

V svoj dom ali na delovno mesto postavite Orgonit Alefi po čakrah, ki bo vas in vaš prostor očistil slabe energije ter vanj vnesel dobro in pozitivno energijo. Začutite prijetno umirjenost in harmonijo orgonita.

Ko ste utrujeni, za nekaj minut z rokami objemite energijsko telo in sprejmite svojo moč nazaj.

Spremembe vašega biopolja (energijskega polja) in energije v prostoru lahko na vašo željo spremljam s slikanjem biopolja z diagnostiko.


Sprostite energijska neravnovesja in si podarite dobro počutje.


Rebeka

Delite s prijatelji