Trnova pot Rebeke Prislan
Navdih in motivacija
03. 06. 2021

Čas branja

3 min

Trnova pot do notranjega miru, sreče in ljubezni do sebe

Kdo sem?

Sem Rebeka Prislan, žena, mati, prijateljica, doktorica kemijskih znanosti, raziskovalka, podjetnica in obraz blagovne znamke Alefi.

Pravijo, da sem pristna, sočutna, srčna, pogumna in, da mi nikoli ne zmanjka idej.
Skozi življenje stopam premišljeno in počasi. Željna sem raziskovanja in pridobivanja novega znanja.

 

Moja trnova pot

Strast do atomov in molekul me je iz osnovne šole vodila v doktorski študij analizne kemije in nato v 17-letne izkušnje v farmacevtskem podjetju, na področju razvoja in raziskav zdravil.

Moja kozmetična zgodba se je začela z raziskovanjem in preučevanjem sestave različnih, od najcenejčih do najdražjih, kozmetičnih izdelkov, ki pa se je nato nadaljevala z razvojem nekaj kakovostnih, ročno izdelanih krem za nego obraza in telesa ter deodorantov, ki sem jih želela podariti svoji družini. Zelo hitro sem spoznala, da me je preučevanje in razvijanje formulacij kozmetičnih izdelkov naravnost prevzelo. Pozitivni odzivi so bili razlog za nadaljevanje, da sem v razvoj svoje prve kozmetične linije vključila še strokovnjake iz področja kemije, farmacije in kozmetologije, saj sem želela zagotoviti dodatno kakovost in varnost izdelkov.

Že od malih nog me spremljajo barvne zaznave in sočutje do sočloveka. Tako sem spoznavanje nevidnih interakcij mnogo let dopolnjevala z raziskovanjem energijskega sveta. Ob lastnih izkušnjah in iskanju odgovorov na težavne situacije, sem se skozi meditacijo, šolo bioenergije, poklicno kvalifikacijo refleksne masaže, učenjem klasične masaže, šolo hipnoze in energijske diagnostike biopolja, naučila prisluhniti svojemu telesu.

Na svoji poti sem spoznala, da so razne težave (pogosto tudi s kožo) odraz notranjih bojev, konfliktov, nesoglasij v nas samih. Ko združimo kvalitetno nego kože in poiščemo vzroke naših težav, pridemo do notranjega miru, sreče in ljubezni do sebe. 

 

Danes, tukaj in zdaj

Znanost, razvoj, raziskovanje, energije in sočutje do sočloveka je tisto, kar me žene in notranje bogati. V želji, da ljudem pomagam na njihovi poti do dobrega počutja, je nastala blagovna znamka Alefi, preko katere lahko brezkompromisno izražam sebe.

S pomočjo naravne kozmetike (kreme in vlažilci za obraz, deodoranti in olja), energijskih tretmajev (energijska diagnostika, bioenergoterapija in hipnoterapija) ter tudi izdelkov za dom in osebno rast (orgonit, karte, osebni vodnik in dnevne misli) želim v ljudeh prebuditi njihovo harmonijo življenja, da se bodo v svojem telesu počutili dobro in to kazali tudi navzven.

Prisluhnite svojemu telesu in zasijte - to je vodilo blagovne znamke Alefi, ki ljudem pomaga na poti globjega čutenja, da odložijo svoja bremena in začutijo notranji mir, srečo in ljubezen do sebe in drugih. 
 

Hvaležna sem za trenutek, ko sem se odločila, da zapustim delo v farmaciji, saj danes zato živim svoje sanje. Delam tisto, kar me veseli, osrečuje in izpopolnjuje. Hvaležna sem vsakomur, ki me je na tej poti podpiral in mi stal ob strani tudi, ko je bilo težko in sem skoraj že obupala. Hvaležna sem, da sem danes tukaj in zdaj, saj sem točno tam, kjer je moje srce.

 

Moje sporočilo vam

Vsaka zgodba ima svoje vzpone in padce. Vsak od nas se je še znašel na križišču, kjer ni vedel kako naprej. Pomembno je, da ne izgubimo upanja. Tudi takrat, ko nam bodo drugi govorili, da ne zmoremo, da ne smemo, da nismo dovolj dobri. Ne smemo prenehati verjeti, da obstaja rešitev. Ne izgubimo vere v sočloveka, saj se vedno najde nekdo, ki nas bo razumel in nam pomagal narediti tisti droben, nesiguren, a nadvse pomemben prvi korak.
Majhen korak v novo smer, se lahko izkaže za največjega v našem življenju.

Sijte navznoter in navzven. Širite svojo luč.

 

Objem, Rebeka 💕

Delite s prijatelji