Certificirana strokovnjakinja energijske diagnostike Bio-well
Navdih in motivacija
19. 05. 2022

Čas branja

8 min

Certificirana strokovnjakinja energijske diagnostike

Napočil je čas, ko lahko ponosno naznanim svoj nov uspeh v svetu energij, na katerega sem izjemno ponosna. Postala sem certificirana strokovnjakinja energijske diagnostike Bio-well.


Lahko bi z vami delila samo trenutek sreče – objavila bi fotografijo certifikata, ampak to ni samo en trenutek, niti ne en sam občutek, pač pa dolga pot mnogih preizkušenj, zaznav, spoznavanja sebe in palete vseh občutkov, ki so me vodili v očem nevidni svet – svet energij.

Pri svojih 17ih letih sem prvič prebrala knjigo Življenje po življenju, avtorja Raymonda A. Moodya. Veliko sem razmišljala o posmrtnem življenju in tudi kaj se dogaja z mojimi občutki. Kaj čutim? Kaj zaznavam? Čez koliko različnih razpoloženj grem skozi dan? Zakaj sem včasih hitro utrujena ali užaljena? Kaj se v resnici skriva v meni? Izkusila sem celo paleto čustev, od sreče in veselja, do žalosti in bolečin.

Na poti študija in poklica analizne in organske kemije sem spoznavala veliko tehnik za analizo vzorcev. To mi je dalo misliti. Kaj pa analiza mojega počutja, pogled v mojo energijo, pogled v očem nevidni svet?

Kaj sploh je energija? Energija je sposobnost telesa, da opravi delo. Poznamo več vrst energij, od elektroenergije, hidroenergijetermoenergije in na drugi strani potencialno, kinetično ter rotacijsko, vibracijsko...
 

Kaj pa energija, ki jo oddajamo? Lahko izmerimo našo bioenergijo, naše energijsko polje?

Leta 2015 sem se prvič srečala s Kirlianovo kamero – o tej napravi sem zasledila več člankov.
Kako kamera deluje? Kakšne rezultate sploh prikaže?

Kamera Bio-Well dejansko meri človekovo energijsko polje oz. biopolje. Razvila jo je ekipa dr. Konstantina Korotkova in temelji na elektro-fotonskem slikanju oz. na tehnologiji GDV (Gas Discharge Visualization), znano tudi kot Kirlianov efekt. Kaj to pomeni?

Z namizno kamero Bio-Well se poslikajo prstne konice, kjer se s posebnim sistemom elektrod okoli prstov oblikuje elektromagnetno polje visoke intenzivnosti. Odziv prevodne konice prsta na dražljaj elektrod ustvari plin, ki je sestavljen iz fotonov svetlobne energije. S proizvajanjem te plinske razelektritve, ki je s prostim očesom ne vidimo, je fotografirano svetlobo mogoče zabeležiti in izmeriti. Torej, v trenutku, ko se plin sprosti, kamera zajame sij in ga preslika v grafični prikaz preko ustrezne programske opreme.

Posnetki naprave Bio-Well temeljijo na akupunkturnih točkah tradicionalne kitajske medicine in ajurvede ter na 20-letnih klinično in znanstveno preverjenih raziskavah.

Konkretno s slikanjem biopolja in ustrezno razlago energijske diagnostike lahko dobimo vpogled v:

 • nivo energije in ravnovesje energijskega polja,
 • analizo stresa, čustvene obremenitve,
 • ravnovesje leve in desne strani možganov,
 • porazdelitev energije organov in sistemov,
 • energijsko rezervo za posamezen organ,
 • energijsko ravnovesje organov in sistemov,
 • energijske vrednosti in položaj čaker,
 • energijske vrednosti jin in jang meridianov,
 • bioritem.


Našla sem osebo, ki je izvajala slikanje biopolja s Kirlianovo kamero. Seveda, me je zanimalo, kaj bo kamera zajela o mojem biopolju. Nad prikazanim rezultatom sem bila naravnost navdušena.

Z vsakim vstopom v energijski svet, je bila želja po Kirlianovi kameri in energijski diagnostiki biopolja vse močnejša. Zanimal me je vpogled v biopolje pred in po energijskih tretmajih (bioenergoterapiji, hipnozi), ki sem jih izvajala še preden sem odkrila to napravo.

Dve leti kasneje sem si željo uresničila. Iz Rusije sem prejela paket s kamero Bio-well, ki temelji na tehnologiji GDV in razkriva skrivnosti človeškega biopolja.

Ko sem dobila kamero in prijateljici navdušeno pripovedovala o meritvah svojega biopolja, je mirno odgovorila: »Ta kamera govori tebi«.
 

Slikanje biopolja z energijsko diagnostiko Bio-well sedaj izvajam že 5. leto

Pri tem velja omeniti, da je samo slikanje biopolja (kot tehnična izvedba), zelo preprosto in ga lahko izvede vsakdor, saj je postopek slikanja hiter, enostaven in neinvaziven.

A mnogo težja je energijska diagnostika, kjer je izobraževanje ključno. Diagnostika se ne izvaja na podlagi intuitivne presoje, pač pa na podlagi znanja in izkušenj. Ker se gleda več rezultatov, od nivoja energij po organih, stresa, porazdelitve čaker, presoje preteklih in sedanjih težav na energijskem področju, vpogleda v zavest in podzavest, ocene introvertiranosti in ekstravertiranosti, mora diagnostik odgovorno postavljati zaključke tako, da se drži etičnih in moralnih načel. To pravilo sem vzela kot sveto in od njega ne odstopam.

V petih letih vsekakor nisem počivala. Bila sem željna napredka, rasti in želje, da pomagam ljudem pri boljšem počutju in razumevanju sebe. Po vseh meritvah, izobraževanjih in študijah lahko res rečem, da kamera govori meni – kako se oseba odziva, kaj se ji dogaja na podzavestnem in zavestnem nivoju delovanja, ali potrebuje mentalni ali telesni počitek...

Na tej poti je za menoj:

 • Čez 500 izvedenih energijskih diagnostik biopolja.
 • Prebranih več knjig, člankov in napotkov za uporabo avtorja in izumitelja naprave Bio-well dr. Korotkova.
 • Dodatno izobraževanje za Bio-well diagnostiko meridianov.
 • Narejen plan za spremljanje energijskega polja športnikov.
 • Zagovor interpretacije podatkov EPI, globje razumevanje delovanja in načela integrativne medicine.
 • Uspešno zaključeni tečaji in izpiti Bio-well energijske diagnostike z GDV tehnologijo (Bio-well Preliminary level, Bio-well Advanced level, Bio-well Expert level).

Izjemno ponosna pa sem prav na ta zadnji dosežek, ko sem od generalnega direktorja Dmitrya Orlova, podjetja Bio-well prejela certifikat Bio-well Expert level.
In tukaj sem – certificirana strokovnjakinja energijske diagnostike Bio-well.
 

Ste pripravljeni na vpogled v svoje biopolje?

Kateri organi in sistemi telesa potrebujejo vašo pozornost?
Kakšno je vaše psiho-čustveno stanje in raven stresa (anksioznosti)?
Kakšen je odziv telesa na različne vplive (obravnave, čustva, telefon), zdravila, dodatke in hrano?
Športniki spremljajte svoj napredek in odziv telesa pri različnih treningih, pred in po tekmi, pregled korelacije z bioritmom.
 

Rezervirajte svoj termin za slikanje biopolja z energijsko diagnostiko Bio-well

Celostna energijska diagnostika traja 60 minut.
Rezultate meritev z zaključki vam podam na podlagi strokovnega Bio-well znanja ter izkušenj tako, da dobite resnično celovit pogled na stanje vašega telesnega in duševnega počutja. Po opravljenih meritvah na elektronski naslov prejmete poročilo meritev, bioritem za 3 mesece in meditacijo za čakre.

Več o možnostih tretmajev si lahko preberete tukaj.


Privoščim vam, da sijete od znotraj in navzven. Vašega napredka in uspeha se veselim z vami.
Ne pozabite, da smo sami kreatorji svojih misli, besed, dejanj, odločitev in življenjske poti.

Iskrena hvala tudi vsem vam, ki ste mi že zaupali vpogled v vaše biopolje.


Objem, Rebeka 💕

Galerija

Delite s prijatelji