Varovanje osebnih podatkov

Izjava o varstvu osebnih podatkov

1. Upravljavec
Registrirana firma podjetja: Alefi, Rebeka Prislan s.p.
Poslovni naslov: Koseskega ulica 1A, 1000 Ljubljana
Kontakt:  alefi.kozmetika@gmail.com

Na vprašanja o zaupnosti vaših podatkov, načinu zbiranja in obdelave podatkov ali na vaše zahteve za uveljavljanje pravic v zvezi z vašimi podatki, vam bo odgovorila odgovorna oseba pri upravljavcu:
Elektronski naslov: alefi.kozmetika@gmail.com

Alefi, Rebeka Prislan s.p., kot upravljavec osebnih podatkov spoštuje vašo pravico do zasebnosti in stremi k najvišji stopnji varstva vaših osebnih podatkov. Zato smo pri nudenju naših storitev preko spletne strani zavezani k delovanju v skladu z zakoni in predpisi, ki opredeljujejo varovanje osebnih podatkov, zlasti v skladu z vsakokrat veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Zakonom o elektronskih komunikacijah ter Splošno uredbo EU o varstvu podatkov.

Izjavo o varstvu osebnih podatkov podajamo z namenom, da vas seznanimo s tem, za katere namene bodo vaši osebnih podatke pridobljeni in kako se bodo obdelovali ter kakšne so vaše pravice v zvezi s podatki, ki jih hranimo o vas, in na kakšen način jih lahko uveljavljate.

Upravljavec se zavezuje, da bodo zbrani osebni podatki, ki jih boste posredovali preko spletne strani, uporabljeni v skladu s to Izjavo o varstvu osebnih podatkov, da vaših osebnih podatkov ne bo prodajal, posojal ali kakorkoli drugače posredoval tretjim osebam, razen v zakonsko določenih primerih.

2. Uporaba, obseg in namen hranjenja in obdelave

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami preko novic, tržnega obveščanja preko elektronske pošte, pospeševanja prodaje, profiliranja strank s ciljem prilagojene ponudbe vsebin in izdelkov strankam v elektronski pošti in na spletnih straneh.
Za namen obveščanja z elektronsko pošto hranimo: naslov elektronske pošte, ime in priimek. Osebne podatke zbiramo s privolitvijo posameznikov. Privolitve hranimo skupaj z njihovo vsebino in vsebino obrazca, s katerim so bila dobljena. Osebne podatke uporabljajo naši naslednji oddelki: prodaja, marketing, podpora strankam, računovodstvo.

Obisk spletne strani upravljavca:

Ob vsakem obisku spletnih strani upravljavca se na spletnem strežniku avtomatsko shranjuje dnevniška datoteka spletnega strežnika (npr. IP številka – številka, ki identificira posamezen računalnik oz. drugo napravo na spletu; verzija brskalnika, čas obiska in podobno). Te podatke obdelujemo z namenom vodenja statistike obiskov na naših spletnih straneh. Na naših spletnih straneh lahko izpolnite spletni obrazec, s katerim oddate vaše povpraševanje za opravo storitev. Upravljavec tako zbranih podatkov ne obdeluje posebej in jih ne povezuje z drugimi podatki.