Vodene meditacije

Z vodenimi meditacijami v živo ali preko spleta vas vodimo na potovanje, da umirite um, sprostite telo ter si naberete novih moči. 

Meditacije nam podarjajo čas samo zase. Razvajate se z odmikom od stresa ter potujete k občutku miru, nežnosti, lahkotnosti in sproščenosti.

Z meditacijo vas z besedami vodimo do umiritve in sprostitve uma, duše in telesa. Z jasno namero in aktivacijo pozitivnih čustev spremenimo stanje duha. Telesu podarimo mir in toplino. Odstranimo se od stresnih situacij in dovolimo telesu, da občuti sprostitev in lahkotnost.

Ena najboljših lekcij življenja je biti in ostati miren. 

Meditacija je potovanje, kjer po poti obidemo kritični um in gremo proti podzavesti. Pozornost okolice, zunanjega sveta, telesa in časa preusmerimo v notranji svet miru, ljubezni, misli in občutkov.

Kot kreatorji svoje poti, svojemu telesu podarjate izjemno darilo sproščanja. Naj vam telo v zahvalo reče DA.

Z vodenimi meditacijami do dobrega počutja, ki vam bodo prinesle:

  • Sprostitev in umiritev telesa in misli.
  • Medsebojno povezovanje in skupno potovanje skozi dobrine.
  • Druženje in izmenjavo izkušenj.

 

Vodene meditacije se izvajajo v živo ali preko spleta (Zoom). Vse spletne meditacije so posnete, zato jih lahko poslušate v prijetnem kotičku vašega doma, ko imate čas.

Cenik

Program Meditativni tempelj mogočnosti
66.00 €

Program Meditativni tempelj mogočnosti je namenjen vam, ki se borite s stresom, jezo in nevoljo, za kar veste, da je del vas, ampak ta del sebe želite premagati. Vabim vas, da na tem popotovanju odprete svoje srceOdstranite stara čustva, kot so bolečina, jeza, žalost, užaljenost in telo vodite v mir. Čutite in sprejmite ljubezen. Srcu podarite mir in svobodo.

Vstopite v svet mogočnosti čutenja in zaznav skozi 6 v naprej posnetih potovanj. Vsako potovanje je drugačno, a vedno vas vodi skozi tri prostore sproščanja, kjer aktivirate um, telo in dušo.

Dostop: 3 mesece od dneva zakupa.