Bioenergoterapija

Bioenergoterapija (bioterapija) je zdravljenje z bioenergijo (življenjsko energijo) s polaganjem rok na telo, ki telo vodijo v energijsko ravnovesje.

Z bioenergoterapijo se telo vodi v energijsko ravnovesje.

Bioenergoterapija (bioterapija) temelji na starodavni kitajski medicini po konceptu energije chi, ki povezuje živa bitja z vesoljem, duhovnostjo in življenjsko energijo. 

Življenjska energija teče po poteh meridianov (energetskih centrov, čaker), ki skrbijo z njihovo ravnovesje in imunski sistem telesa. Kadar je to ravnovesje porušeno, pride do motenj v energijskem pretoku, ki se kaže kot pomanjkanje energije v telesu ali delih telesa. Pogosto je to odraz neke težave, ki nastane tam, kjer je telo najšibkejše.

Z bioenergoterapijo najprej očistimo oslabljeno biopolje, da lahko vnesemo novo energijo v telo. S tem vzpostavimo pretok energij, ki telo vodijo nazaj v energijsko ravnovesje in delovanje psihičnega in imunskega sistema, da lahko premaga nastalo težavo.

Prednosti bioenergoterapije:

  • odpravljanje težav in bremen,
  • povečanje telesne energije,
  • sprostitev stresa, skrbi, strahu in žalosti,
  • regeneracija imunskega sistema,…

Bioenergoterapija se izvaja v živo ali na daljavo.

Posamezna terapija traja 60 minut. Za boljši rezultat vam priporočamo vsaj 3 zaporedne terapije.
Spremembe so vidne že po prvem srečanju, ki se kažejo v sproščenosti telesa, dvigu energije in volje do življenja, boljšemu spancu ipd. 

Cenik

Bioenergoterapija
70.00 €

Bioenergoterapija se izvaja v živo ali na daljavo. 

Čas trajanja: 60 minut. Potrebna je predhodna rezervacija termina, ki jo lahko opravite tukaj.

Bioenergoterapija s slikanjem biopolja in energijsko diagnostiko
120.00 €

Bioenergoterapija s celostno energijsko diagnostiko zajema meritev s kamero Bio-Well in razlago rezultatov, pred in po bioenergoterapiji. Pogledamo nivo energije in porazdelitev biopolja (avre), velikost in položaj čaker, jin in jang meridiane, energijsko zalogo, bioritem ter nivo stresa.

Bioenergoterapija se izvaja v živo. Čas trajanja: 120 minut. Potrebna je predhodna rezervacija termina, ki jo lahko opravite tukaj.

Bioenergoterapija s slikanjem biopolja in energijsko diagnostiko (z in brez filtra)
150.00 €

Bioenergoterapija s celostno energijsko diagnostiko zajema meritev s kamero Bio-Well in razlago rezultatov. Pogledamo nivo energije in porazdelitev biopolja (avre), velikost in položaj čaker, jin in jang meridiane, energijsko zalogo, bioritem ter nivo stresa. Opravi se dvojno slikanje biopolja brez filtra (vpogled v mentalni, čustveni, fizični in včasih tudi duhovni nivo osebe) in s filtrom (vpogled samo v fizični nivo osebe).

Bioenergoterapija se izvaja v živo. Čas trajanja: 135 minut. Potrebna je predhodna rezervacija termina, ki jo lahko opravite tukaj.

Bioenergoterapija za partnerja
140.00 €

Bioenergoterapija za partnerje (2 osebi) se izvaja v živo ali na daljavo. 

Čas trajanja: 120 minut. Potrebna je predhodna rezervacija termina, ki jo lahko opravite tukaj.

Bioenergoterapija za partnerja s slikanjem biopolja in energijsko diagnostiko
220.00 €

Bioenergoterapija za partnerja (2 osebi) s celostno energijsko diagnostiko zajema meritev s kamero Bio-Well in razlago rezultatov, pred in po bioenergoterapiji. Pogledamo nivo energije in porazdelitev biopolja (avre), velikost in položaj čaker, jin in jang meridiane, energijsko zalogo, bioritem ter nivo stresa.

Bioenergoterapija se izvaja v živo. Čas trajanja: 180 minut. Potrebna je predhodna rezervacija termina, ki jo lahko opravite tukaj.

Bioenergoterapija z orgonitno ploščo Alefi
70.00 €

Bioenergoterapija z orgonitno ploščo Alefi pomaga vzpostaviti močnejšo energijsko povezavo, kjer boste vstopili v globje čutenje in čiščenje preteklih dogodkov. Orgonitna plošča je izdelana iz naravnih voskov in barv ter vsebuje kristale oniksa v Metatronovi formaciji.

Bioenergoterapija se izvaja v živo. Čas trajanja: 60 minut. Potrebna je predhodna rezervacija termina, ki jo lahko opravite tukaj.

Bioenergoterapija z mističnim oljem Alefi
70.00 €

Izbrana mešanica mističnega olja Alefi pomaga pri umirjanju telesa in pri povezovanju s samim s seboj. Čutenje je močnejše in vrata novemu, mističnemu potovanju so odprta. 

Bioenergoterapija se izvaja v živo. Čas trajanja: 60 minut. Potrebna je predhodna rezervacija termina, ki jo lahko opravite tukaj.