Paket strokovno svetovanje za podjetja

Paket strokovno svetovanje zajema tri ure svetovanja vsak mesec in redno obveščanje o novostih iz področja kozmetične zakonodaje.

Podrobneje o paketu

Da podjetje lahko skrbi za večjo prodajo svojih izdelkov in razvajanje kože svojih kupcev, mi poskrbimo za strokovni del, vključno s pregledom in pripravo za inšpekcijski pregled.

Mesečni paket strokovno svetovanje za obdobje enega leta zajema:

 • Svetovanje na področju razvoja 
  Razvoj kozmetičnega izdelka zahteva znanje in izkušnje. Prisluhnemo osebi, ki želi imeti nov kozmetični izdelek in jo opozorimo na detajle, da je kozmetični izdelek učinkovitejši in prodajno zanimivejši. Celostni razvoj izdelka je prikazan pod točko A.
 • Svetovanje pri nakupu surovin
  Pred nakupom surovin pregledamo vso analizno dokumentacijo in opozorimo na neskladja z zakonodajo, če so prisotna.
 • Svetovanje za pripravo vsebine na embalaži in za kozmetično dokumentacijo
  Opis priprave dokumentacije je prikazan spodaj pod točko B.
 • Svetovanje pri lansiranju na trg
  Lansiranje na trg ima svoje zahteve (tudi za analizne certifikate).
 • Svetovanje pri inšpekcijskem pregledu
  Priprava na inšpekcijski pregled od podjetja zahteva organizirano pripravo dokumentacije in zagovor za izdelane serije (CPNP portal, analizne certifikate, pregled surovin, prodajo, oznake serij, rok uporabe...).
 • Obveščanje o novostih pri kozmetičnih uredbah
  Spremljanje novosti na področju kozmetične zakonodaje zahteva kar nekaj časa, zato podjetje takoj obvestimo o novostih in o prehodnem obdobju do veljave (npr. nov seznam alergenov - sporočimo kateri so in s katerim dnem jih je potrebno navajati na primarni in sekundarni embalaži).

Opombe: Za dodatne ure svetovanja se izvede doplačilo. V primeru svetovanja na drugi lokaciji, se dodatno obračunajo še potni stroški. Paket se sklene za obdobje enega leta. Ure se ne prenašajo v naslednji mesec.

Cenik

Paket mesečnega strokovnega svetovanja
500.00 €

Paket mesečnega strokovnega svetovanja zajema pet ur svetovanja na mesec. Za dodatne ure svetovanja se izvede doplačilo. V primeru svetovanja na drugi lokaciji, se dodatno obračunajo še potni stroški. Paket se sklene za obdobje enega leta. Ure se ne prenašajo v naslednji mesec.

Strokovno svetovanje
130.00 €

Pri strokovnem svetovanju se minimalno obračuna ena ura. Za svetovanje izven delovnega časa (po 17 uri) se zaračuna dodatek v višini 50%, za storitve opravljene po 20 uri in ob sobotah, nedeljah in praznikih pa 100%.