Nega telesa

Poskrbite, da bo koža vaših pazduh in intimnih predelov zaščitena na naravni način. Izbirate lahko med kakovostnimi deodoranti in oljem za intimno nego.

Ne smemo pozabiti, da je koža naš največji organ in da si koža na telesu zasluži našo pozornost prav tako kot koža na obrazu. Struktura kože se po telesu razlikuje, zato je tudi nega kože na različnih predelih različna.

Čeprav smo pri razvoju kozmetičnih izdelkov več pozornosti namenili koži obraza, nismo pozabili na nego pazduh in intimnega predela. Pri pazduhi imamo občutljivo kožo, ki je zaščitena pred zunanjimi pogoji (zrak, svetloba), vendar izpostavljena raznih dodatkom za britje in izdelkom za preprečevanje neprijetnega vonja. Iskali smo rešitve za razvili deodorante z naravnimi sestavinami.

Vsi izdelki so izdelani ročno iz kakovostnih naravnih sestavin, brez eteričnih olj ali pa so ti dodani v manjših količinah.

S sijočo kožo obraza, smo samozavestnejši. Na naš nastop pa vpliva tudi vonj telesa. Ob neprijetnem vonju pod pazduho se naša drža telesa nehote spremeni. Z deodoranti želimo ohraniti prijeten vonj in samozavesten nastop.

Tudi intimni negi moramo posvetiti svoj čas in razvajanje, tako ženske kot moški.