AOKCV
Osebna rast
Knjige

Knjiga Čustveni vampirji

Knjige

Dr. Albert Bernstein na preprost in humoren način razkriva lastnosti antisocilanih, narcističnih, histrioničnih, obsesivno kompulzivnih in paranoidnih vampirjev ter nam ponuja cel arzenal strategij, kako se pred njimi zaščititi, še preden bodo v nas zasadili svoje čekane.

24,60 €

Podrobneje o izdelku

Saj jih poznate - vznemirljivi, vendar nezanseljivi ljubimci, skrbni partnerji, ki vas zaprejo v kletko svojega ljubosumja, pretirano dramatični prijatelji, ki uporabljajo čustva bolj učinkovito, kot teroristi kalašnikove, zahtevni starši, ki jim prav v ničemer ne morete ugoditi, manipulativni sodelavaci, zaradi katerih se ves čas ozirate čez ramo, in šefi z gigantskimi egi.

Na vas prežijo na ulici, v pisarnah, na internetu ali celo v vašem domu. S svojim šarmom, talentom, skrbnostjo, vznemirljivostjo ali karizmo si najprej pridobijo vaše zaupanje in vas nato povsem izpijejo.

Dr. Albert Bernstein, klinični psiholog, poslovni svetovalec in avtor številnih svetovnih uspešnic, vam na preprost in humoren način razkriva lastnosti antisocilanih, narcističnih, histrioničnih, obsesivno kompulzivnih in paranoidnih vampirjev in vam ponuja cel arzenal strategij, kako se pred njimi zaščititi, še preden bodo v vas zasadili svoje čekane.