• Orgonit Alefi po čakrah
  • Orgonit Alefi po čakrah
ADOA
Dom dobre energije
Orgoniti

Naravni orgonit Alefi po čakrah

Orgoniti

Naravni orgonit se pohvali s sestavo iz rastlinskega voska in različnimi naravnimi barvili (ne vsebuje zdravju škodljive smole).

Dodanih je sedem kristalov za aktivacijo energijskih centrov (čaker, meridianov).

Z bogato sestavo naravnih materialov orgonit (energijsko telo) še intenzivneje prečisti energijo v prostoru, jo obogati in deluje na naše čakre. Ustvarja prijetno vzdušje in harmonijo v telesu ter prostoru.

 

 

 

111,00 €

Podrobneje o izdelku

Opremite svoj dom ali delovno mesto z energijskimi izdelki Alefi, ki bodo prostor očistili slabe energije in vanj vnesli dobro in pozitivno energijo, ki bo na vas vplivala blagodejno in sproščujoče. Sprostite energijska neravnovesja v prostoru in si podarite dobro počutje!

 

Posebnost energijskega telesa (orgonita) je v tem, da ga sestavljajo plasti rastlinskega voska z različnimi naravnimi barvili in ne vsebujejo zdravju škodljive smole. Zato vanj ne vidimo, lahko pa občutimo njegovo moč.

Če čutite utrujenost, lahko z rokama objamete energijsko telo za nekaj minut in dovolite, da dobite svojo moč nazaj ali pa ga preprosto postavite v prostor, kjer želite, da se dnevno čisti in poskrbi za harmonizirajo energije.
Opazujte spremembe in uživajte v prijetnih energijah doma, v službi ali v avtu.

 

Sestava

Vsebuje samo naravne voske in naravne barve ter eterična olja. Za čiščenje energij in harmonizacijo vsebuje različne kovinske ostružke, bakren obroč in bakreno spiralo. Dodanih je tudi sedem kristalov, ki aktivirajo delovanje energijskih centrov (čaker, meridianov). Zaradi svoje stožčaste oblike sprošča energijo enakomerno, v vse smeri prostora. Tudi podstavek večih src ima svojo vlogo, ki energijskemu telesu podari dodatno moč za aktivacije srčne čakre.

 

Nasvet

Spremembe biopolja (energijskega polja) osebe in energije v prostoru lahko na vašo željo spremljamo s slikanjem biopolja in energijsko diagnostiko. Več o tem, lahko preberete tukaj.