Slikanje biopolja z diagnostiko

Slikanje biopolja z diagnostiko

S slikanjem biopolja (energijskega polja) z energijsko diagnostiko preverimo raven trenutnega energijskega polja, položaj in intenziteto čaker, nivo stresa ter energijske zaloge. 

Postopek slikanja biopolja je hiter, enostaven in neinvaziven, rezultati meritev vašega energijskega polja pa takojšnji. Dobljene informacije so vam lahko v pomoč pri razumevanju svojega počutja.

S kamero Bio-Well merimo človekovo energijsko polje. Razvila jo je ekipa dr. Konstantina Korotkova in temelji na elektro-fotonskem slikanju oz. tehnologiji GDV (Gas Discharge Visualization), znano tudi kot Kirlianov efekt.

Z namizno kamero Bio-Well slikamo prstne konice, kjer se s posebnim sistemom elektrod okoli prstov oblikuje elektromagnetno polje visoke intenzivnosti. Odziv prevodne konice prsta na dražljaj elektrod ustvari plin, ki je sestavljen iz fotonov svetlobne energije. S proizvajanjem te plinske razelektritve, ki je s prostim očesom ne vidimo, je fotografirano svetlobo mogoče zabeležiti in izmeriti. Torej, v trenutku, ko se plin sprosti, kamera zajame sij in ga preslika v grafični prikaz preko ustrezne programske opreme.

Posnetki naprave Bio-Well temeljijo na akupunkturnih točkah tradicionalne kitajske medicine in ajurvede ter na 20-letnih klinično in znanstveno preverjenih raziskavah.

Rezultate meritev vam z energijsko diagnostiko razložimo, da dobite resnično celovit pogled na stanje vašega telesnega in duševnega počutja. Po opravljenih meritvah na elektronski naslov prejmete poročilo meritev, bioritem za 3 mesece in meditacijo za čakre.

Meritev celostne energijske diagnostike zajema:

  • nivo energije in ravnovesje energijskega polja,
  • analizo stresa, čustvene obremenitve,
  • ravnovesje leve in desne strani možganov,
  • porazdelitev energije organov in sistemov,
  • energijsko rezervo za posamezen organ,
  • energijsko ravnovesje organov in sistemov,
  • energijske vrednosti in položaj čaker,
  • energijske vrednosti jin in jang meridianov,
  • bioritem,
  • povzetek in priporočila Bio-Well programa.

Več o tem, kaj je energijsko polje, kaj so čakre in zakaj je pomemben bioritem si lahko preberete v blogu.

Pomembno:
Slikanje biopolja z energijsko diagnostiko je namenjeno le spremljanju vašega energijskega polja in ni namenjeno diagnostiki ali zdravljenju bolezni, saj naprava Bio-Well ni medicinski pripomoček.

V primeru zdravstvenih težav se posvetujte z zdravnikom. 

Cenik

Slikanje biopolja s celostno diagnostiko
80.00 €

Celostna energijska diagnostika zajema meritev s kamero Bio-Well in razlago rezultatov. Pogledamo nivo energije in porazdelitev biopolja (energijskega polja), velikost in položaj čaker, jin in jang meridiane, energijsko zalogo, bioritem ter nivo stresa.

Potrebna je predhodna rezervacija termina.